Error code LC67


Author
Message
shipinomore
shipinomore
New Member
New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 36
I am getting this error code when setting up parameters in the image creation section. It says to check your entries for the server. 
I cannot find any thing searching for it here on the forum or the internet.
I running V 7-2-4440
Can someone help on this?
Shipinomore
Chris
Chris
Macrium Representative
Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)
Group: Moderators
Posts: 160, Visits: 3.6K
shipinomore - 12 September 2019 2:57 PM
I am getting this error code when setting up parameters in the image creation section. It says to check your entries for the server. 
I cannot find any thing searching for it here on the forum or the internet.
I running V 7-2-4440
Can someone help on this?
Shipinomore

Hi @shipinomore

Thanks for posting, sorry you are having problems. It's not clear what issue you are experiencing, Macrium Reflect would not generate this error code. Please can you post some screenshots of your process so we can understand further.

Kind regards.

--
Chris Bamford
Macrium Reflect Development & Support
KnowledgeBase: http://knowledgebase.macrium.com/
YouTube Videos: https://www.youtube.com/user/Macrium

Next Webinar


shipinomore
shipinomore
New Member
New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 36
shipinomore - 12 September 2019 2:57 PM
I am getting this error code when setting up parameters in the image creation section. It says to check your entries for the server. 
I cannot find any thing searching for it here on the forum or the internet.
I running V 7-2-4440
Can someone help on this?
Shipinomore


this happens when setting up the email area to send the message when the backup finishes. When I try to TEST the recpient the message occuurs. hope this helps.
shipinomore
shipinomore
shipinomore
New Member
New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 36
Chris - 13 September 2019 7:55 AM
shipinomore - 12 September 2019 2:57 PM
I am getting this error code when setting up parameters in the image creation section. It says to check your entries for the server. 
I cannot find any thing searching for it here on the forum or the internet.
I running V 7-2-4440
Can someone help on this?
Shipinomore

Hi @shipinomore

Thanks for posting, sorry you are having problems. It's not clear what issue you are experiencing, Macrium Reflect would not generate this error code. Please can you post some screenshots of your process so we can understand further.

Kind regards.

Chris   I hope I got the snippits sent correctly....the message appears when you try to test the recipient after setting up the e-mail portion in the program to send the results of the backup. it tells that you need to correct the
server input.
shipinomor
Chris
Chris
Macrium Representative
Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)Macrium Representative (236 reputation)
Group: Moderators
Posts: 160, Visits: 3.6K
shipinomore - 13 September 2019 10:11 AM
Chris - 13 September 2019 7:55 AM
shipinomore - 12 September 2019 2:57 PM
I am getting this error code when setting up parameters in the image creation section. It says to check your entries for the server. 
I cannot find any thing searching for it here on the forum or the internet.
I running V 7-2-4440
Can someone help on this?
Shipinomore

Hi @shipinomore

Thanks for posting, sorry you are having problems. It's not clear what issue you are experiencing, Macrium Reflect would not generate this error code. Please can you post some screenshots of your process so we can understand further.

Kind regards.

Chris   I hope I got the snippits sent correctly....the message appears when you try to test the recipient after setting up the e-mail portion in the program to send the results of the backup. it tells that you need to correct the
server input.
shipinomor

Hi @shipinomore

Many thanks for getting back to us, the error code is reported by gmail and Reflect will simply pass it on.

This could be a temporary issue, however please ensure you have the correct settings:
https://support.google.com/a/answer/176600?hl=en

Also, please see our KB for further assistance, particularly with 2 step verification:
https://knowledgebase.macrium.com/display/KNOW72/Using+GMail+SMTP+Server+for+sending+backup+notification+emails

I hope this helps, kind regards.


--
Chris Bamford
Macrium Reflect Development & Support
KnowledgeBase: http://knowledgebase.macrium.com/
YouTube Videos: https://www.youtube.com/user/Macrium

Next Webinar


Edited 13 September 2019 11:16 AM by Nick
shipinomore
shipinomore
New Member
New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)New Member (18 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 36
shipinomore - 12 September 2019 2:57 PM
I am getting this error code when setting up parameters in the image creation section. It says to check your entries for the server. 
I cannot find any thing searching for it here on the forum or the internet.
I running V 7-2-4440
Can someone help on this?
Shipinomore

Chris    Thank you for all the help.  There is an option within G-Mail to turn on a switch to allow less secure sites activity. Once turned on it now works!
Thank You
Shipinomor
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search