Having To Start Protection Manually


Author
Message
ka6uup
ka6uup
New Member
New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 14
Why am I having to start protection manually every time I boot?
Chuck

Nick
Nick
Macrium Representative
Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)Macrium Representative (2.2K reputation)
Group: Administrators
Posts: 1.3K, Visits: 6.9K
Hi Chuck

Thanks for contacting us. 

To confirm your issue can you let us know whether you have scheduled a backup to run at 'Logon' or 'System Start' and this is not happening, or is this a different problem?

Kind Regards

Nick - Macrium Support

ka6uup
ka6uup
New Member
New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)New Member (15 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 14
Boy, am I embarrassed.
Wrong Forum;sorry about that
Chuck

GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Similar Topics

Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search