Version 7 install fails


Author
Message
Robert.lewis.tl@gmail.com
Robert.lewis.tl@gmail.com
New Member
New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 4, Visits: 25
V6 worked without problem, then I was notified to update to v7 which I did. The install will not complete... I have uninstalled and reinstalled twice and it always hangs for hours until I kill the process's.

How can I go back to v6? There have been no back ups now for 5 days.

I could restore the system to 5 days ago but will lose a lot of work if I over look anything.

Any help would be appreciated

Thanks
Nick
Nick
Macrium Representative
Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)Macrium Representative (2.6K reputation)
Group: Administrators
Posts: 1.5K, Visits: 8.3K
Hi 

Thanks for posting. Sorry you're having problems. 

Please can you open a support ticket so we can inspect the install log. https://www.macrium.com/contact/product-support

Kind Regards

Nick - Macrium Support

GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Similar Topics

Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search