Macrium Support Forum

Backup Naming Under 7.1 Build 2607

https://forum.macrium.com/Topic18221.aspx

By Mustang - 29 September 2017 2:40 AM

The name I enter for a new backup is ignored. This is the first build that has acted this way. Is there a way to correct this behavior? Was there something I missed in the components to be installed? I just quickly accepted the defaults.
By jphughan - 29 September 2017 2:55 AM

Pretty sure it's a bug and not a configuration issue since there are already other reports and results of some testing in this thread: https://forum.macrium.com/Topic18196.aspx
By Mustang - 29 September 2017 3:05 AM

Thank you. I was afraid of that.
By et_and_family - 29 September 2017 10:20 AM

Hi
Can you clarify what form of file name you are using? I have done a full Image backup with v7.1.2607 with file name in the form:
laptop14ABCD {IMAGEID}
and it completed with 'laptop14ABCD' in front of the full Image ID as the file name
By jphughan - 29 September 2017 2:42 PM

Looks like there's an update today that mentions a fix for backup file names not being honored.
By Mustang - 30 September 2017 12:56 AM

Thanks again. Working fine now. Thank you Macrium for the fast fix!
By RayG - 2 October 2017 4:58 PM

Bug Fixes v7.1.2619 - 2nd October 2017: 
  • MIG RoboCopy rules
    MIG could incorrectly disallow RoboCopy with /MIR /PURGE parameters correctly set. This has been resolved.
  • Manual backup file names
    When setting a manual backup file name the created file name could be incorrectly truncated. This has been resolved.
  •  
By Nick - 2 October 2017 5:27 PM

Apologies, the second bug fix should read:
  • GUID destination paths not validated correctly
    When using a GUID volume path as a backup destination the path syntax was not validated correctly. This has been resolved.
The backup file name issue was resolved previously