Weiter ist ausgegraut


Author
Message
Helmex
Helmex
New Member
New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 1, Visits: 2
Hallo.
Ich möchte eine HDD zu SSD klonen.
Soweit habe ich alles eingegben aber leider ist im letzten Fenster "Weiter" ausgegraut.
Was mache ich falsch?
Grüße
jphughan
jphughan
Macrium Evangelist
Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9.7K, Visits: 63K
Please post a screenshot
Stefan Bernhard
Stefan Bernhard
New Member
New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 14, Visits: 59

jphughan
jphughan
Macrium Evangelist
Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9.7K, Visits: 63K
That is the point where you would click Finish, or Beenden.

Edited 11 June 2021 4:28 PM by jphughan
Stefan Bernhard
Stefan Bernhard
New Member
New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 14, Visits: 59
In version 7, clicking "Next" will start the backup. In version 8 the field is gray. The backup is started when you click on "Finish". Is this a bug or is it intentional?
It's a small thing, but I noticed it immediately after updating to version 8.
Edited 11 June 2021 4:44 PM by Stefan Bernhard
jphughan
jphughan
Macrium Evangelist
Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)Macrium Evangelist (14K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9.7K, Visits: 63K
I just checked V7 and Next is grayed out at that point as well.
Stefan Bernhard
Stefan Bernhard
New Member
New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)New Member (17 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 14, Visits: 59
You are right. I just tried it again as well. The field is also gray in version 7. But instead of "Beenden" as in version 8, it says "Fertigstellen". Sorry. I take everything back.


Edited 11 June 2021 5:32 PM by Stefan Bernhard
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search