Sites not comming online after updating/Installing new update 72.4898


Author
Message
Scott Larson
Scott Larson
Junior Member
Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 46, Visits: 119
Anyone having problems with this new update?
I tried uninstalling, generating a new site key, Updating the agent... nothing works the sites do not appear to be reporting to my multisite manager.
Alex
Alex
Macrium Representative
Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)
Group: Moderators
Posts: 275, Visits: 941
Scott Larson - 20 May 2020 10:30 PM
Anyone having problems with this new update?
I tried uninstalling, generating a new site key, Updating the agent... nothing works the sites do not appear to be reporting to my multisite manager.

Hi Scott,

I've just checked our MultiSite servers - it looks like we have a large number of online Site Manager connections from version 7.2.4898, so if there is an issue, it's not a universal one. A good steep to diagnosing what's wrong would be to look at the c:\ProgramData\Macrium\SiteManager\remoteaccess.log file on the Site Manager - this should contain any detailed logs of the MultiSite connection. 

Kind Regards,

Alex

Macrium Development

Next Webinar

See our reviews on

Trustpilot Logo
Trustpilot Stars


Scott Larson
Scott Larson
Junior Member
Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)Junior Member (77 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 46, Visits: 119

LOL. I guess the update disabled the remote setting in my site configuration. did not see it until now.
Alex
Alex
Macrium Representative
Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)Macrium Representative (515 reputation)
Group: Moderators
Posts: 275, Visits: 941
Scott Larson - 26 May 2020 6:17 PM

LOL. I guess the update disabled the remote setting in my site configuration. did not see it until now.

Thanks for following up! It shouldn't be doing this, I'll make sure this is checked for the next update

Kind Regards,

Alex

Macrium Development

Next Webinar

See our reviews on

Trustpilot Logo
Trustpilot Stars


GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search