Backing up to network raid - no files arrive - Macrium says backup done.


Author
Message
Greg Salisbury
Greg Salisbury
New Member
New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 7
Backup has been apparently working and my backups show in Macrium. No files actually show on my network drive. Macrium confirms destination, but no backup files to be found.

Stephen
Stephen
Macrium Representative
Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)Macrium Representative (1.1K reputation)
Group: Administrators
Posts: 436, Visits: 6.1K
Hi Greg,

Thanks for posting and welcome to the forum. 

Please can you provide a screenshot of the backup files showing in Reflect.

Kind Regards

Stephen

Next Webinar


Greg Salisbury
Greg Salisbury
New Member
New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 7
Sorry. I deleted them and am going to try all over again. The backup files definitely showed backup destination as my network drive. When I checked drive with windows explorer it showed no files at destination.
I will do a backup today and let you know what happens.




Drac144
Drac144
Expert
Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)Expert (885 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 592, Visits: 2.4K
Is it possible that another program moved these files someplace else?  That would account for Reflect saying they were saved correctly, but not being there when you look.
Greg Salisbury
Greg Salisbury
New Member
New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 7
I reformatted the drive and did another file and folder backup. Seems to be working as it should.
Thank you for your reply.

GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search